A Teljes Élet és Önfelfedezés Központja

Tudatos választás nyitott vásárlóknak

Örömmel mutatjuk be a Mauna Ház igényes, egyedi címkékkel ellátott termékeit, melyekből a készlet erejéig tudsz rendelni. Ajándékozd meg magadat és szeretteidet ezzel a választással!

A Mauna Ház minden termékének elkészítését tudatos figyelem, gondosság és kreativitás kíséri. Meggyőződésünk, hogy a természet ajándékaihoz való viszonyunk pontosan tükrözi az élethez, saját magunkhoz és másokhoz való viszonyunkat. Mai rohanó világunkban gyakran nem fordítunk elég figyelmet arra, hogy honnan származnak ételeink és az általunk használt termékek. A Mauna Ház egyedi termékeit mi magunk készítjük, a hozzávalók zömében saját kertünkből származnak. Ezek a termékek életszemléletet tükröznek: célunk, hogy kiegyensúlyozott, tudatos életmódot folytassunk, amelynek alapja a környezetünk iránti tisztelet, a természet ajándékainak megbecsülése, és felelősségteljes döntés a fogyasztásunkkal kapcsolatban. A Mauna Ház közösségeként arra törekszünk, hogy mindannyiunknak elérhető legyen a választás életminőségünk javítására. Nem elég vágyni a változásra. Tudatos vásárlásoddal Te is támogatod a folyamatot, hiszen minden egyes döntéseddel aktívan részt veszel életünk teremtésének folyamatában. 

 

Ha szeretnél rendelni a termékeinkből a készlet erejéig, kérjük, hogy küldj egy üzenetet az alábbi gombra kattintva és add le rendelésedet. 

 

Nyers méz

A méz a természet, a méhek ajándéka. Méhészetünkben szeretettel és odafigyeléssel gondoskodunk méheinkről. 

A méz eredeti állapotában szobahőmérsékleten kristályos, nem olyan állagú és kevésbé kezelhető, mint az a méz, amit megszoktunk. Ezért a méz pasztőrözésen esik át, mely azt jelenti, hogy több mint 70 fokra melegítik, ami lelassítja ugyan a méz kristályosodását, azonban a legnagyobb hátránya, hogy tönkreteszi a méz különleges aromáját és azokat a létfontosságú enzimeket, amik a benne levő vitaminok és ásványi anyagok aktivizálásáért felelősek. A méz természetes és kezeletlen állapotában tele van olyan egyedülálló összetevőkkel, amiket a természetben ebben a kombinációban nem lehet semmi másban megtalálni.

Termékek (400g/500g/1000g)

* Akácméz

* Repceméz

* Naprarforgóméz

* Vegyes virágméz

1/1

Lépes méz

A lépes méz a legősibb méhészeti termék. A méz a méhlakásban viaszsejtekbe ömlesztett állapotban, viaszfedéllel lezárva található, ami nem más, mint a lépes méz. Lépes mézünket darabolt formában, üvegbe téve akácmézzel vagy vegyes virágmézzel felöntve kínáljuk.
Hogyan fogyasszuk a lépes mézet? Kis falatokat vágjunk (esetleg harapjunk) belőle, mindig csak annyit, amennyit azonnal elfogyasztunk. Lassan és alaposan rágjuk meg, a sejtekből fogainkkal préseljük ki az édes, zamatos mézet.

A valódi méhviasz tartós rágása kimondottan tisztítja a fogakat, és nyálunk még kevés A-vitamint is kiold belőle.

 

Lépes mézek (370-380g):

* Akácmézzel töltve

* Vegyes virágmézzel töltve

1/1
 

Lekvárok

Örömmel mutatjuk be a Mauna Házban készített lekvárokat, melyekből a készlet erejéig kedvedre válogathatsz. A lekvárok alapanyagául szolgáló gyümölcsök a Mauna Ház kertjéből származnak, ahogy az ízesítésre használt fűszerek többsége is. Kertünket nagy gondoskodással, odafigyeléssel ápoljuk, csak organikus, bio permetet használva.  

A termékek csak természetes összetevőket tartalmaznak, tartósítószer nélkül készültek.  

A lekvárok alap és különleges ízesített változatban is készülnek:

* Almalekvár

* Eperlekvár

* Őszibaracklekvár

* Sárgabaracklekvár

* Meggylekvár

1/1
 

Levendulavíz

A levendulaolaj készítésének egy fantasztikus mellékterméke a 100%-os levendulaviz, melyet saját termesztésű levendulánkból készítünk lepárlással. Az aromavíz a levendulaolaj lepárlása során keletkezik, amikor a növényre vízgőzt eresztenek, és a forró gőz kioldja az aromákat. Majd a hűtés során lecsapódó gőz olajra és vízre válik szét, de mindkettő tartalmazza az értékes hatóanyagokat. A levendulavizet ma még jóval kevesebben ismerik, mint magát az aromaterápiás olajat, pedig ez is fantasztikus gyógyhatásokkal rendelkezik, sőt, lágyabb és harmonikusabb összetevői miatt még több területen használható, mint maga az olaj. A virágokat a  megfelelő időszakban szedjük le, és azonnal feldolgozzuk, hogy a lehető legjobb minőségű aromavizet nyerjük ki belőle. Intenzív nyugtató hatása miatt a szépségipar egyik legnagyobb kedvence.  Kisbabák érzékeny bőrének ápolására, gyulladt szemre, de még akár ivókúrában belső gyógyításra is használhatod.

 

 

Természetes fürdősó

1/1

A levendulás fürdősó előállításához saját termesztésű levendula virágunkat keverjük össze kiváló minőségű sóval. 

Az így készült fürdősó testet-lelket felfrissítő hatása miatt nagyon kedvelt. Amellett, hogy rendkívül nyugtató hatással bír, bőrünket bársonyossá teszi, gyógyítja a különböző bőrproblémákat, gyulladásokat, ekcémát. 

1/1

Ha szeretnéd megrendelni termékeinket, várjuk megkeresésed a KAPCSOLAT oldalon vagy klikkelj a gombra.