top of page

nov. 11., P

|

Szőlősgyörök

Mauna Elvonulás Ajiittal

„Örökkévaló vagy. Körülötted minden mozgásban van, de Te állandó vagy. Körülötted minden átalakulóban van, miközben Te változatlan vagy. Ez a valódi természeted. Az örökkévalóság.” Ajiit

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Mauna Elvonulás Ajiittal
Mauna Elvonulás Ajiittal

Idő és helyszín

2022. nov. 11. 18:00 – 2022. nov. 13. 17:00

Szőlősgyörök, Szőlősgyörök, Petőfi Sándor u. 20, 8692 Hungary

Az eseményről

Életünk során annyira lefoglal minket a saját személyes történetünk; a saját érzéseink, érzelmeink, gondolataink, a múltunk és a jövőnk, hogy megfeledkezünk arról, hogy akik valójában vagyunk, az túl van mindezen. Valódi lényünk felfedezéséhez arra van szükség, hogy ki tudjunk lépni ebből a nagyon személyes és énközpontú nézőpontból, és mind önmagunkhoz, mind az élethez egy sokkal tágabb, kiterjedtebb módon kapcsolódjunk. Ennek hatásaként a másokkal és a világgal való kapcsolatunk is megváltozik. Ez a hozzáállás vezet el a függetlenséghez és érettséghez, melyre szükségünk van önmagunk felfedezéséhez.

Ajiit, a Mauna Ház és a JIAIDO mozgásmeditáció alapítója önmagára ébredésének közvetlen tapasztalatára alapozva vezet el minket a saját belső átalakulásunk és spirituális fejlődésünk útjára. Gyakorlati eszközöket mutat, amik segítségével felszabadíthatjuk a figyelmünket személyes problémáink bűvköréből. Így léphetünk az érettség, a függetlenség, saját magunk felfedezése és a szabadság új szintjére.

Az elvonulásnak a Balaton közeli Mauna Ház ad otthont. 

Reggelente JIAIDO mozgásmeditáció gyakorlás; napi két találkozó Ajiittal; "Ki vagyok Én?" meditáció és közös zenélések segítenek abban, hogy figyelmedet a jelenbe hozd, és minél közelebb kerülj ahhoz, hogy felismerd valódi lényedet.

Jegyek

  • Részvételi díj

    Az elvonulás díja tartalmazza a szállást két éjszakára, napi háromszori vegetáriánus étkezést és a program díját.

    56 000,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page