top of page

Time is TBD

|

Szőlősgyörök

JIAIDO mozgásmeditáció tábor

A JIAIDO mozgásmeditációs rendszer alapja a tudatos mozgás, légzés és érintés. A módszer a személyiség és a tudatosság fejlesztésének egyedi eszköze.

JIAIDO mozgásmeditáció tábor
JIAIDO mozgásmeditáció tábor

Idő és helyszín

Time is TBD

Szőlősgyörök, Szőlősgyörök, Petőfi Sándor u. 20, 8692 Hungary

Az eseményről

A JIAIDO nagyban támogatja egy kiegyensúlyozott, érett személyiség kialakulását és jelentős mértékben gazdagítja az egyéni képességek tárházát is egyben. Legyen szó a magabiztosság, az önbecsülés erősítéséről, a stresszkezelés képességének fejlesztéséről, kapcsolatteremtésről, önkifejezésről, viselkedésbeli problémák vagy élethelyzeti válságok kezeléséről - a JIAIDO a harmonikus, teljes élethez vezet el.

A módszer megalkotása során Ajiitot, az alapító mestert a zen, a kínai és japán belső harcművészetek ihlették. Minden egyes technika három elemet egyesít: a mozgást, a légzést és a figyelem összpontosítását - mindezt a tudatosság fejlesztése és az önmegismerés érdekében.

A tábor minden aktív gyakorló számára jó lehetőséget biztosít a már meglévő JIAIDO tudása elmélyítéséhez, függetlenül attól, hogy évek óta gyakorol vagy csak néhány hónapja. Alkalmat ad a JIAIDO valamennyi ágának kipróbálásához, melyre a heti rendszeres gyakorlások során nem mindig nyílik lehetőség. Az intenzív, többnapos gyakorlás során a módszer fejlesztő hatását testi, érzelmi és mentális szinten egyaránt érezni.

A tábor mindazon gyakorlók számára szól, akik legalább egy hónapja

(8 alkalom) gyakorolják a módszert a budapesti dojoban.

További információ: www.jiaido.hu/tabor

Esemény megosztása

bottom of page